Shopping Cart

  • No products in the cart.

OPĆI UVJETI

Online prodaju na webshopu www.acro.com.hr vrši Eli sedam d.o.o., Augusta Šenoe 17a, Brezje, 10 431 Sveta Nedelja, Hrvatska.

Tvrtka je registrirana u Trgovačkom sudu u Zagrebu s temeljnim kapitalom od 20.000,00 kuna.

Osobni identifikacijski broj (OIB) tvrtke je: 09898761772.

Ovi uvjeti se utvrđuju za naruČivanja, plaćanja, isporuke te reklamacije proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama.

Webshop Eli sedam d.o.o. može koristiti za osobnu upotrebu bez naknade za korištenje, prema sljedećim uvjetima i odredbama.

Prodavatelj je Eli sedam d.o.o., a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje prodavatelju i izvrši plaćanje putem kreditne kartice, bankovnog transfera ili pouzećem.

Eli sedam d.o.o. zadržava pravo izmjene ovih uvjeta. Sve promjene će se odnositi na korištenje web stranice acro.com.hr.

Kupac je odgovoran za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupnje.

Eli sedam d.o.o. nije odgovorno za troškove telefona, internet prometa ili bilo koje druge troškove koji mogu nastati.

Iako Eli sedam d.o.o. nastoji pružiti najbolju moguću uslugu, ne možemo jamčiti da će sve usluge odgovarati Vašim potrebama. Eli sedam d.o.o. također ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka.

Ukoliko postoji pogreška, prijavite ju, tako da je možemo ukloniti što je prije moguće.


NARUDŽBA

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe. Kupac je svaka osoba koja je odabrala barem jedan proizvod, ispunila tražene podatke i poslala narudžbu.

Sve cijene su u EURIMA, a kupci iz hrvatske plaćaju u kunama ukoliko se radi o narudžbi uplatom na račun ili pouzećem, SUKLADNO CIJENAMA NA OSTALIM PRODAJNIM MJESTIMA, ODNOSNO CIJENAMA KOJE SU AKTUALNE I NEPROMIJENJENE OD 2013.

Roba se naručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te stavljanjem u košaricu. Roba se smatra naručenom kada kupac odluči i potvrdi uplatu.

Zadržavamo pravo na (djelomično ili u cijelosti) odustajanje izvršenja naloga u slučajevima:

  • kada proizvodi nisu na raspolaganju
  • kada je došlo do očite pogreške u cjeniku
  • ako narudžbenica nije ispunjena u skladu s općim uvjetima ili
  • ukoliko uočimo kupca s povećanim rizikom neplaćanja

U svim ovim i sličnim slučajevima, nakon što smo otkrili nepravilnosti, odmah ćemo vas obavijestiti telefonom ili e-mailom o moguĆćem odstupanju od ugovora s naše strane.


PROMJENA NARUDŽBE

Možete promijeniti svoje podatke besplatno, ako vaš proizvod nije već poslan na traženu adresu.


TARIFA

Za sve narudžbe za koje je isporuka teritorij Republike Hrvatske, kupac je oslobođen plaćanja poštarine.


DOSTAVA

Roba se isporučuje putem Hrvatske pošte (predviđaju isporuku u roku od tri radna dana).

Naručeni proizvodi su zapakirani na način da se tijekom normalnog rukovanja ne oštećuju. Kad primi pošiljku, kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah obavijestiti prodavatelja.

Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi s nedostacima koji se mogu pojaviti tijekom transporta.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bismo poduzeli radnje za pronalaženje pošiljke ili ćemo poslati zamjensku pošiljku.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio prodavatelj ima pravo tražiti naknadu štete od kupca, za sve troškove koji se odnose na dostavu.

Prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku Kupcu u trenutku primitka potvrde odobrene online transakcije. Po primitku potvrde Prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku u roku od pet (5) radnih dana.

Nakon što Dostavljač (Hrvatska pošta) dobije pošiljku od strane prodavatelja, prodavatelj nije odgovoran za daljnju isporuku kao i eventualna kašnjenja, te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke pošiljke.


POVRAT ROBE

Kao kupac imate pravo odustati od kupnje i obavijestiti nas na e – mail indira@acro.com.hr, telefon 098 983 4400 ili putem pisma na sljedeću adresu: Eli sedam d.o.o., Augusta Šenoe 17a, Brezje, 10 431 Sveta Nedelja, Hrvatska, i to najkasnije u roku 2 dana primitka pošiljke. Obavijest vrijedi samo ukoliko je poslana u roku. Primljena pošiljka mora biti vraćena netaknuta i nepromijenjena u roku od 7 dana nakon što ste nas obavijestili o otkazivanju kupnje.


SPOROVI I RJEŠAVANJE

U skladu s čl. 8 Zakona o zaštiti potrošača, a obzirom na kvalitetu naših usluga, kupac može podnijeti prigovor u pisanom obliku na adresu:

Eli sedam d.o.o., Augusta Šenoe 17a, Brezje, 10 431 Sveta Nedelja, Hrvatska, OIB 098 98761772

ili na e-mail: indira@acro.com.hr

Pritužba se treba sastojati od imena, prezimena, adrese i e-mail adrese za odgovor. Mi ćemo odgovoriti na Vaš prigovor u pisanom obliku u roku od 8 dana od dana primitka prigovora.


SIGURNOSNE MJERE i upotreba podataka potrebnih za kupnju

Vaši kontakt podatci, e – mail, telefon, mobitel i adresa, koristit će se isključivo za potrebe provjere i dostave narudžbe i radi obaviještavanja vas, kao našeg kupca o posebnim ponudama, pogodnostima i promjenama u funkcioniranju webshopa. Za potrebe informiranja koristit ćemo direktni mailing ili newsletter.


SIGURNO PLAĆANJE

Sigurnost plaćanja i obrade na ovim internet stranicama pruža 2Chechout. Online plaćanja prenose se 256-bitnom SSL vezom s 2Chechout-om i dalje su kodirana prema financijskim institucijama.

Pratimo sigurnosne standarde.

Saznajte više o 2Chechout uvjetima o privatnosti.


AUTORSKA PRAVA

Sva prava zadržana su ZA izdavača. Kupac se obvezuje da neće ilegalno kopirati, izvoditi, koristiti i prodavati proizvode prodavatelja ili bilo koji njegov dio.


ZAŠTITA POTROŠAČA

Kao kupac imate pravo na sva prava iz Zakona o zaštiti potrošača.


JEZIK

Narudžbe će se primati na engleskom ili hrvatskom jeziku.


Vlasnici domene polažu pravo na sadržaje (tekstualne i vizualne materijale, baze podataka i programerski kod).

Neovlašteno korištenje gore navedenih materijala smatra se kršenjem autoskih prava i podložno je pravnoj proceduri.


Podaci o tvrtki:

Eli sedam d.o.o.

Augusta Šenoe 17a, Brezje

10 431 Sveta Nedelja

Hrvatska

OIB: 09828761772

IBAN: HR38 2500 0091 1012 8131 0

BIC/SWIFT CODE: HAABHR22

Hypo alpe Adria Bank d.d.

vlasnik: Mladen Novaković